Make your own free website on Tripod.com
  welcome to gigihplanet website
Assalamualaikum kepada semua. Terima kasih kerana masih berkunjung ke website ini. Kali ini, saya akan mengambil alih gigih-planet . Hari ini, tinggal 10 hari sebelum saya mengikuti PLKN. Wah, tak lama lagi botak la kepala saya . heheh.. walaubagaimana pun, saya akan membuat perubahan pada website ini. Saya akan memperkenalkan ahli baru bagi GP yang baru...heheh..kalau nak tahu...GP akan dibubar tidak lama lagi dan digantikan dengan the legend of gigih-planet...baru gempak ckit....buat pengetahuan, kami dah tamat zaman persekolahan...heheh...sebab tu la nak tukar nama...harap semua dapat sama-sama bergembira dalam website kami...heheh..kali ini, saya nak beri infomation yang menarik dalam website saya....petua-petua nak cari jodoh ke..atau . apa2 petua la...hehe...semoga anda berhibur..k..wasalam...

 

Jom jadikan website ini sebagai website pilihan anda

PERANG IRAQ

flash menarik tentang perang iraq....

MORE...

TARIKH UPDATE: 21 APRIL 2007

Bilangan update: 3

Anda adalah pengunjung ke:

 Free Hit Counters



YEAR 2006
Parti di Taman Selera
Date :  December 2006
Organised by: Muhammad Farhan & Susie

Randau gigih-planet
Date : November 2006
Organised by: Muhammad Farhan & Cikgu Onn

Penjualan t-shirt gigih-planet ke seluruh warga kolej
Date : November 200
Organised by: Muhammad Farhan, Farzana, Susie, & Faezah

 

Year 2007
Perjumpaan bersama warga gigih-planet(Pra-reunion)
Date : July 2007
IMPORTANT DATES:
Organised by: Muhammad Farhan, Susie,Ann, Clary, Emylia, Mary , Adang & Francis
gigih-planet members address
Nak tahu alamat terbaru geng2 gigihplanet?...rasanya alamat ne masih digunakan tapi tak pastilah...just try untuk hantar surat ngan mereka...key...

MORE....

CELCOM,MAXIS,DIGI
sapa2 yang ada mobile boleh la sms ngan geng2 kita...heheh....kelebihan ini hanya untuk warga gigihplanet la...heheh...

MORE....

Nota penting ICT & Jawapan Soalan It
Maklumat tentang teknologi maklumat...apa2 la...nota ka...kalau nak tekan butang di bawah...key...nak jawapan untuk soalan it pun boleh kalau nak...hehe

MORE....

EXTRA
KALENDER HARIAN GIGIHPLANET

MORE....

 

Copyright 2007 gigih-planet.com. All Rights Reserved.
Kolej Tun Datu Tuanku Haji Bujang,
98008 Miri, Sarawak, Malaysia